O tânără care a renunțat la facultate fără să le spună părinților câștigă acum 10.000 de dolari pe zi

Data actualizării: Data publicării:
tanara cu bentita alba
Chloe Zhu, din Sydney, Australia, avea 19 ani când a abandonat facultatea pentru a începe o afacere FOTO: Perth Now

O studentă din Australia și-a asumat un risc uriaș atunci când a abandonat facultatea fără să le spună părinților și a început o afacere din apartamentul ei în timpul pandemiei. S-a dovedit că instinctul ei a fost bun, iar acum are vânzări și de 10.000 de dolari pe zi.

Chloe Zhu, din Sydney, Australia, avea 19 ani când și-a dat seama că nu se regăsește deloc în studiile pe care le urma. „Mă simțeam pierdută și nu îmi puteam imagina deloc viitorul”, a povestit ea, potrivit Perth Now.

„După ce mi-am schimbat facultatea de două ori încă simțeam că nu sunt în locul potrivit și am știut că universitatea nu era tocmai potrivită pentru mine, așa că am renunțat. Nu le-am spus părinților că m-am lăsat de facultate timp de aproximativ opt luni”, a mai spus Chloe.

Ea a visat întotdeauna să lanseze un brand de frumusețe și a profitat de restricțiile impuse în timpul pandemiei de Covid. Ideea genului de afacere i-a venit în momentul în care a avut nevoie de o manichiură, dar saloanele din Australia erau închise.

„Am descoperit atunci unghiile false, aplicate. Dar, deși ideea era genială, produsele nu au funcționat deloc la mine”, a spus ea, explicând că cele mai multe produse erau prea mari pentru degetele ei.

A început să cerceteze insistent piața, ce produse erau disponibile și ce purtau vedetele și astfel a venit cu propria ei marcă de unghii false, Glowie.

În următoarele câteva luni, ea a profitat de ocazia pe care i-a oferit-o pandemia pentru a crea în secret brandul folosindu-se de cei 25.000 de dolari pe care îi avea într-un cont de economii. Și-a promovat produsul pe TikTok înainte de lansare, iar un clip a devenit viral, astfel că a făcut vânzări încă din prima zi.

Are acum 21 de ani, iar marca ei este un succes incredibil, realizând vânzări și de 10.000 de dolari pe zi.

Însă călătoria lui Chloe până în acest punct nu a fost simplă: „M-am simțit foarte singură de multe ori, nu putea să mă văd cu nimeni pentru că eram atât de ocupată cu afacerea. M-am luptat și cu epuizarea. Dar viața mea arată complet diferit acum și sunt încă șocată de modul în care îți poți schimba calea într-un timp atât de scurt.”

Părinții ei au avut rezerve când au aflat, în sfârșit, că renunțase la facultate și că începuse o afacere. Chiar au încercat să o convingă să-și abandoneze planul și să se întoarcă la școală. Chloe a mai povestit că ea nu avea de gând să le spună nici după cele 8 luni că abandonase studiile, însă a fost dată de gol de fratele ei.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri