Omagiul jucătorilor lui Newcastle pentru doi fani care şi-au pierdut viaţa în cursa MH17

Data publicării:
news castle

„Ultimele mele cuvinte au fost: 'Să îţi aminteşti, Liam, că te iubesc foarte mult''. Asta a fost tot. Era un băiat minunat. Nu merita să i se întâmple această tragedie. Iubea pe toată lumea. Era acest gen de băiat. Nu îmi amintesc să fi avut vreodată probleme”, povesteşte bunica lui Liam.

Liam Sweeney, un tânăr britanic de 30 de ani, plecase din Amsterdam spre Wellington, Noua Zeelandă, împreună cu unul dintre cei mai buni prieteni, John Alder.

Cei doi aveau multe în comun, chiar dacă nu erau apropiaţi de vârstă. Cel mai mult îi lega dragostea pentru echipa de fotbal Newcastle United. Niciunul dintre ei nu s-a gândit vreo clipă că nu va ajunge la destinaţie ca să vadă meciul dintre Newcastle United şi Wellington Phoenix. Acum părinţii şi bunicii nu îşi pot stăpâni lacrimile de durere.

„Nu am putut să dorm. A fost ceva ce nu mi-am închipuit. Ştiam că merge să vadă un meci. Am aflat ce s-a întâmplat şi, totuşi, ceva în mine spera să nu fie vorba despre el. Îţi trece un gând oribil şi vrei să fie altcineva în loc, dar, din păcate, a fost el”, spune tatăl tânărului.

Un meci al lui Newcastle United nu va mai fi niciodată la fel fără Liam şi John. Cu lacrimi în ochi, sute de prieteni, mai toţi microbişti, merg să pună flori şi să se roage pentru sufletele lor pe stadionul St James' Park, locul unde cei doi au trăit cele mai frumoase momente din viaţă.

În memoria celor doi suporteri, jucătorii lui Newcastle vor pura brasarde negre la meciurile de pregătire cu Sydney şi Wellington Phoenix din Noua Zeelandă, în acest weekend.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri