Povestea bizară a celor cinci oameni din Fiji care au fost uciși prin „vrăjitorie”. Mărturia bulversantă a unei rude

Data actualizării: Data publicării:
Insula Fiji
FOTO: Guliver/ Getty Images

Un bărbat din Noua Zeelandă a fost acuzat că a ucis prin „vrăjitorie” cinci membri ai aceleiași familii din Fiji. Cadavrele celor cinci persoane - trei adulți și doi copii - au fost descoperite în august, iar cazul a ridicat multe semne de întrebare, pentru că pe trupurile victimelor nu au fost descoperite semne de agresiune.

Nirmal Kumar, 63 de ani, și soția sa, Usha Devi, 54 de ani, fiica acestora, Nileshni Kajal, 34 de ani, și fiicele acesteia, Sana, 11 ani, și Samara, 8 ani, au fost toți găsiți morți în zona Nausori, din sudul țării. Lângă cele cinci cadavre a fost găsit în viață un copil de un an, relatează The Guardian.

Cazul a șocat toată comunitatea. Fără urme vizibile de violență, poliția a suspectat că cei cinci au murit otrăviți. Însă tatăl fetițelor moarte a declarat pentru The Fiji Sun, că socrul său era interesat de vrăjitorie.

„Nu am văzut niciodată pe cineva atât de interesat de vrăjitorie. Mi-am văzut socrii făcând păpuși și înțepându-le cu ace. Întotdeauna îmi luam fiicele de acolo și le duceam la somn. Dar soția și fetele mele au fost atrase în toată povestea”, a declarat bărbatul.

Luni, la trei săptămâni după descoperirea cadavrelor, poliția a arestat un bărbat din Noua Zeelandă care ar fi participat la ritualurile de vrăjitorie și care ar avea legătură cu moartea celor cinci. Și soția acestui bărbat a fost audiată. Celor doi li s-a aplicat interdicția de a părăsi teritoriul statului Fiji.

Bărbatul va fi prezentat în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă.

Editare web: D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri