Președintele brazilian Bolsonaro a fost internat în spital. Suferă de sughițuri cronice

Data actualizării: Data publicării:
Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro
Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro. Foto: Profimedia Images

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a fost internat miercuri în spital. Medicii vor încerca să afle care este cauza sughițurilor sale cronice, a anunțat administrația prezidențială, citată de Reuters. Este cea mai recentă problemă de sănătate a lui Bolsonaro care a avut COVID-19 anul trecut, iar în 2018 a fost înjunghiat în burtă, în timp ce se afla în campanie electorală.

Bolsonaro s-a internat în spitalul militar din Brasilia și urmează să fie ținut sub observație între 24 și 48 de ore, deși nu neapărat în spital, se arată în comunicatul președinției, care precizează că șeful statului „se simte bine”.

Publicația braziliană Globo relata anterior că Bolsonaro a fost internat pentru teste medicale nespecificate, după ce a suferit dureri abdominale în primele ore ale zilei.

Bolsonaro a avut mai multe probleme de sănătate în ultimiii ani. El a fost rănit grav de o persoană care l-a înjunghiat în burtă în timpul campaniei electorale din 2018.

Apoi, în iulie 2020, Bolsonaro, un coronasceptic convins, s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar nu a avut simptome grave. Totuși, în aparițiile publice din ultimele luni, a fost văzut tușind în mod repetat. Mai recent, a avut mai multe episoade de sughițuri, ceea ce a dus la noi îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri