Primele imagini cu Mihail Hodorkovski. Omul de afaceri se află în Germania

Data publicării:
hodorkovski la berlin captura

El s-a întalnit cu fiul său cel mare, Pavel, la Berlin, oraş în care a ajuns imediat după eliberare. Presa a publicat până acum şi trei fotografii cu Mihail Hodorkovski, una la sosirea pe aeroportul din capitala germană şi două din camera de hotel.

Considerat unul dintre cei mai aprigi opozanţi ai liderului de la Kremlin, Mihail Hodorkovski a fost arestat în 2003 şi condamnat, doi ani mai târziu, pentru escrocherie şi spălare de bani. A ispăşit cea mai mare parte din pedeapsă într-un penitenciar din estul Siberiei.

Fostul patron al gigantului petrolier rus Yukos nu a vorbit până acum cu presa, în schimb fiul său a apărut în faţa zecilor de jurnalişti strânşi în faţa hotelului şi a anunţat că tatăl lui va susţine mâine o conferinţă de presă.

Suntem foarte fericiţi să fim împreună după zece ani. După cum vă puteţi imagina, tatăl meu a trecut prin multe până acum şi nu poate fi cu voi în acest moment, dar vă mulţumeşte pentru tot sprijinul pe care i l-aţi acordat în toţi aceşti ani şi le mulţumeşte tuturor celor care s-au interesat de el şi de povestea sa în toţi aceşti zece ani”, a spus Pavel Hodorkovski.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri