Producătorul de la Hollywood care și-a tranșat soția a angajat muncitori ca să care sacii cu părți de cadavru. Le-a spus că sunt pietre

Data actualizării: Data publicării:
cover cu un barbat cu ochelari și femeie asiatica
Samuel Bond Haskell Jr. și soția lui, Mei Haskell, pe care ar fi ucis-o FOTO: Samuel Bond Haskell Jr./ TikTok/ Tumblr

Samuel Bond Haskell Jr, fiul producătorului de la Hollywood Sam Haskell Sr., a fost arestat după ce mai mulți muncitori l-au acuzat că i-a angajat să care trei saci cu părți tranșate de cadavru. El le-a spus că sunt pietre, dar ei au deschis sacii pentru că erau „moi și umezi”. 

Totul a pornit după ce muncitorii au sunat la poliție pentru a reclama acest lucru și după ce un om al străzii care căuta prin gunoaie a găsit într-un tomberon bustul dezmembrat al unei femei despre care se crede că este soția lui Samuel Bond Haskell Jr.

Departamentul de Poliție din Los Angeles a anunțat miercuri că l-a arestat pe Samuel Bond Haskell Jr., de 35 de ani, la câteva ore după descoperirea înfiorătoare. Autoritățile nu au confirmat oficial identitatea victimei, dar cred că este vorba de soția lui Haskell Jr., Mei Haskell, de 37 de ani, potrivit CNN. Cei doi au trei copii, de 6, 8 și 12 ani, care au fost găsiți la școală, fiind preluați de serviciile sociale.

Părinții lui Mei, Gaoshan Li, 72 de ani, și YanXiang Wang, 64 de ani, care locuiau în aceeași casă, sunt dați dispăruți.

Muncitorii au declarat pentru NBC Los Angeles că Haskell i-a angajat marți și le-a spus inițial să mute trei saci despre care a spus că sunt plini cu pietre. Le-a dat 500 de dolari.

Muncitorii au observat însă că pungile erau moi și ude și au decis să se uite înăuntru, scrie Insider.

„Am văut părți ale unui corp uman. Am fost uimit. Mi s-a făcut rău. Fusesem mințiți”, a spus unul dintre muncitori pentru NBC Los Angeles. 

Muncitorul a spus că s-au întors la casa lui Haskell, au returnat banii și au lăsat sacii pe alee. Ei au adăugat că au sunat la poliție, dar că li s-a spus să sune la 911.

Haskell Jr. este fiul producătorului de la Hollywood Sam Haskell Sr., câștigător al unui Emmy. Haskell Sr. este președintele Magnolia Hill Productions, compania care se ocupă de proiectele recente ale lui Dolly Parton și i-a reprezentat în trecut pe George Clooney, Whoopi Goldberg, Martin Short și Prince Edward, potrivit TMZ. 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri