Reacția unui sicilian în momentul în care iubita româncă l-a anunțat că îl părăsește

Data actualizării: Data publicării:
carabinieri getty2
Foto: Guliver / GettyImages

O femeie de 40 de ani, din România, a fost internată în stare foarte gravă într-un spital din Catania, Sicilia, după ce a fost împușcată de trei ori de iubitul italian, în vârstă de 64 de ani.

Incidentul a avut loc într-o suburbie a orașului Villapriolo, în casa pe care femeia a moștenit-o de la lun bătrân pe care l-a îngrijit mai mulți ani, relatează La Sicilia.

Citește și: O româncă din Italia a făcut curățenie în fața blocului și acum riscă amendă. „Nu am văzut așa ceva în București”

Săptămâna aceasta, femeia, Elisabeta Z., din județul Brașov, și-a anunțat partenerul de viață, pe Gaetano G., că avea de gând să vândă casa, să încheie relația și să se întoarcă definitiv în România, împreună cu copilul pe care îl aveau împreună.

Veștile primite i-au luat bărbatului mințile. La finalul unui scandal violent, Gaetano a luat o armă cu care a împușcat-o pe femeie de trei ori, în piept, abdomen și zona inghinală.

Elisabeta a fost dusă cu un elicopter la Spitalul Cannizzaro din Catania. Starea ei este foarte gravă, iar medicii au anunțat că va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale.

Iubitul sicilian a fost arestat sub acuzația de tentativă de omor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri