Scuza șoferului care a provocat accidentul în care a fost rănit George Clooney: „Aveam soarele în ochi”

Data publicării:
accident clooney

Șoferul vinovat de producerea accidentului în care a fost rănit George Clooney a spus că nu vedea bine, pentru că avea soarele în ochi. Acesta a fost motivul pentru care ar fi intrat pe banda opusă.

Accidentul de motor s-a produs în Sardinia, acolo unde George Clooney filmează pentru „Catch 22”, o producție televizată.

Camerele de vedere au surprins momentul în care Mercedesul condus de bărbatul de 67 de ani pătrunde pe sensul opus, pentru a face stânga. Șoferul staționează acolo timp de câteva secunde. Actorul de la Hollywood nu îl poate evita și intră în plin în mașină.

Clooney a fost aruncat de pe motor pe capota mașinii, a crăpat parbrizul cu casca și a ricoșat pe asfalt.

Antonello Viglino a recunoscut, pentru agenția de știri ANSA, că staționa pe banda opusă de mers și voia să facă stânga atunci când două motociclete au venit din sens opus.

„Nu am văzut nimic. Aveam soarele în ochi”, a spus Viglino pentru Corriere della Sera.

George Clooney se află în stare bună, a fost externat din spital și se recuperează acasă, a spus un reprezentant de-al actorului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri