Snoop Dogg anunță că renunță la fumatul de marijuana

Data publicării:
Snoop Dogg își aprinde un joint
Snoop Dogg, fumând un joint de marijuana, în public. Foto: Profimedia Images

Rapper-ul american Snoop Dogg, cunoscut pentru imaginea de mare consumator de canabis pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, a anunțat că renunță la fumatul de marijuana, relatează BBC.

Snoop Dogg, pe numele său real Calvin Broadus, a făcut anunțul surpriză pe rețelele sociale, vineri.

„După multă gândire și conversații cu familia, am decis să renunț la fumat. Vă rog să-mi respectați intimitatea”, a scris celebrul star hip-hop pe Twitter.

Snoop Dogg nu a făcut nicio altă precizare, nici la ce formă de fumat renunță și nici dacă postarea este serioasă. Unii fani speculează că postarea face parte dintr-o schemă de marketing pentru compania fondată de el, Leafs by Snoop. Fanii lui au reacționat cu neîncredere în spusele cântărețului.

„Azi nu e 1 aprilie, Snoop”, a spus unul dintre ei. „Snoop fără fumat este ca Pământul fără apă”, a adăugat un altul.

Unii fani au speculat că starul are probleme de sănătate sau că renunță la consumul de canabis fumat, dar că trece pe produse pe bază de canabis de mâncat.

„Trece pe alimente (n. red. – cu canabis), ca să-și lase plămânii să se odihnească un pic. Poftă bună, campionule!”, a scris un alt fan pe Twitter.

Ro Marley, fiul legendarului Bob Marley a comentat: „Fără grătar la unchiul, de acum... Grătarul s-a stins sezonul ăsta”.

Consumul uriaș de canabis al lui Snoop Dogg este arhicunoscut și reprezintă o parte importantă a muzicii sale. De-a lungul anilor, versurile lui au făcut mereu referire la obiceiul său de a fuma canabis.

În 2013, într-un interviu pentru revista GQ, artistul mărturisea că fumează 80 de joint-uri de canabis pe zi. Doi ani mai târziu, a fondat propria companie de producție de produse pe bază de canabis.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri