Tânără arestată pe una din cele mai cunoscute plaje din lume din cauza felului în care a apărut îmbrăcată

Data publicării:
plaja
FOTO: Getty Images

O tânără turistă din Taiwan a fost arestată și amendată din cauza costumului de baie cu care a apărut pe plaja din Boracay, Filipine.

Turista a declanșat rumoare când a apărut pe plaja insulei recent redeschisă în niște bikini minusculi, relatează CNN, care citează presa locală.

Tânăra taiwaneză, care era în vacanță cu iubitul ei, a fost avertizată de angajații hotelului că poartă un costum de baie nepotrivit și nepermis pe insulă, însă fata i-a ignorat.

„Angajații hotelului i-au spus turistei că nu are voie să apară astfel pe plajă, dar ea a spus că este o formă de artă”, a declarat pentru presa locală din Natividad Bernardino, reprezentant al autorităților locale de pe insulă.

Femeia a fost arestată a doua zi după ce a apărut pe plajă în ținuta nepotrivită și a fost amendată cu 48,40 de dolari pentru „ținută erotică”.

Șeful poliției locale, Jess Baylon, a spus că pe insule sunt reguli clare privind ținutele purtate pe plajă, iar turiții „trebuie să respecte cultura și tradiția noastră”.

Situată în centrul arhipelagului filipinez, Boracay este una din cele mai cunoscute destinații de plajă din lume. Stațiunea s-a redeschis în urmă cu un an, după ce a fost complet modernizată și ecologizată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri