Un avion s-a prăbușit în Indonezia. Aeronava a căzut de la 3.000 de metri în doar un minut. Printre pasageri erau 7 copii și 3 bebeluși

Data actualizării: Data publicării:
curs avion flight radar
Avionul s-a prăbușit de la 3.000 de metri înt-un minut. Sursa: FlightRadar

Autorităţile aeronautice din Indonezia au anunţat, sâmbătă, că au pierdut contactul cu un avion de pasageri de tip Boeing care efectua o cursă internă.

ACTUALIZARE 14:15 - Autoritățile locale anunță că aeronava s-a prăbușit în largul coastelor indoneziene. Resturi ale avionului şi fragmente umane au fost descoperite în mare de o navă a Pazei de Coastă din Indonezia.

Potrivit ultimelor informații, aeronava înmatriculată PK-CLC opera zborul #SJ182 de la Jakarta (CGK) la Pontianak (PNK) și a dispărut de pe radare la 5 minute după decolare.

La bord erau doi piloți, 4 stewardese. Printre pasageri se numărau 46 de adulți, 7 copii și 3 bebeluși.

resturi avion prabusit indonezia
Foto: Twitter / Mewaz

Avionul de pasageri de tip Boeing 737-500 a dispărut la scurt timp după decolarea din Jakarta. Aeronava efectua o cursă spre oraşul indonezian Pontianak, conform site-ului de profil FlightRadar24.

Avionul aparţine companiei aeriene Sriwijaya Air.

Aeronavă Boeing a companiei Sriwijaya Air
Aeronavă Boeing a companiei Sriwijaya Air. Foto: Profimedia

Autorităţile indoneziene au anunţat, potrivit agenţiei Bloomberg, că au pierdut contactul cu piloţii aeronavei. Au fost declanşate operaţiunile de căutare şi salvare.

Conform site-ului FlightRadar24, înainte de a dispărea, avionul a pierdut aproximativ 3.000 de metri din altitudine în mai puţin de un minut, la patru minute după decolare.

La bord se aflau 59 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri