Un bărbat a condus singur mașina Uber de la aeroportul din Bangalore până acasă, pentru că șoferul era extrem de beat

Data publicării:
sofer uber

Un bărbat care a comandat o mașină Uber pentru a-l transporta de la aeroportul din Bangalore, India, până acasă a ajuns să conducă el mașina, după ce șoferul care a sosit să îl ia era extrem de beat, scrie Metro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Surya Oruganti a ajuns la Aeroportul Internațional Bengaluru și și-a comandat un Uber. Însă când șoferul a ajuns, bărbatul și-a dat seama că ceva era în neregulă. După ce a început cursa, Oruganti a observat că șoferul era beat și abia reușea să țină mașina pe șosea.

Tânărul i-a cerut șoferului să oprească mașina și să îl lase pe el să conducă. El a postat apoi o poză pe Twitter, în care șoferul Uber doarme pe scaunul pasagerului.

„Călătoria de la aeroportul Bangalore nu a fost ce mă așteptam să fie. Șoferul era beat și amețit. A trebuit să trag mașina pe dreapta și să conduc eu. Poză cu șoferul care a adormit”, a scris acesta într-o postare pe Twitter.

Surya a raportat incidentul celor de la Uber, care i-au răspuns după 20 de ore și i-au spus că „nu ar fi trebuit să conducă mașina din motive de siguranță”.

Reprezentanții Uber au declarat, ulterior, pentru The News Minute că „este vorba despre un incident îngrijorător și regretabil” și că șoferul a fost dat afară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri