Un bărbat a furat 53 de iPhone în prima lui zi de muncă la un magazin de electronice

Data actualizării: Data publicării:
imagini de pe camera de supraveghere cu un barbat
Un bărbat a furat 53 de iPhone în prima lui zi de muncă la un magazin de electronice FOTO: captură video lenta.ru

Un bărbat din Rusia a fost arestat pentru că nu s-a putut abține și a furat 53 de telefoane iPhone chiar în prima lui zi de muncă, la un magazin de electronice din Moscova.

Ministerul rus al Afacerilor Interne a făcut public un videoclip în care un bărbat „curăță” un magazin de electronice din Moscova și umple o valiză mică și mai multe genți cu zeci de cutii de iPhone. Bărbatul neidentificat, de 44 de ani, nu pare deloc deranjat de camera de supraveghere și își vede liniștit de „treabă”. După ce a luat cele 53 de telefoane și 53.000 de ruble (aprovimativ 550 de euro) din casă, el iese foarte senin pe ușa din față. Așa s-a încheiat prima și ultima lui zi de muncă la magazin.

Surse din poliție au declarat pentru lenta.ru că bărbatul a folosit documente falsificate pentru a se angaja ca director de vânzări la magazinul de electronice, obținând pe loc un set complet de chei de la magazin. În prima zi de muncă, a venit mai devreme decât ceilalți angajați, a luat cele 53 de telefoane iPhone și toți banii din casă și a plecat spre Sevastopol, oraș în care locuiește.

Pentru că nici măcar nu a făcut efortul de a-și ascundă fața, bărbatul a fost identificat rapid de autorități și reținut la Sevastopol. Poliția a reușit să recupereze o parte din bunurile furate care au fost găsite în casa lui, dar hoțul reușise să vândă zeci de telefoane în drum spre casă.

Bărbatul a fost arestat. Magazinul de electronice estimează că paguba se ridică la aproximativ 3 milioane de ruble (în jur de 30.000 de euro).

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri