Un bărbat a săpat o groapă de 40 m sub podeaua bucătăriei, pentru că a visat că va găsi aur. S-a împiedicat, a căzut în ea și a murit

Data actualizării: Data publicării:
colaj foto
Un bărbat a murit după ce a căzut într-o groapă adâncă de 40 de metri pe care a săpat-o sub podeaua bucătăriei FOTO: Corpo de Bombeiros

Un bărbat a murit după ce a căzut într-o groapă adâncă de 40 de metri pe care a săpat-o sub podeaua bucătăriei, după ce a visat că va găsi aur.

Se pare că João Pimenta, de 71 de ani, din Minas Gerais, Brazilia, s-a împiedicat și a căzut în craterul uriaș în urmă cu o săptămână, neavând nicio șansă de supraviețuire, potrivit O Globo.

Vecinii au spus pentru presa locală că Pimenta avusese un „vis profetic” și că devenise obsedat de ideea că sub podeaua bucătăriei lui era îngropat aur. Prin urmare, s-a apucat de săpat în urmă cu mai bine de un an și ar fi continuat să o facă dacă nu ar fi murit.

Arnaldo da Silva, unul din vecini, a spus că a încercat de nenumărate ori să-l convingă pe Pimenta să nu mai sape, pentru că era periculos, însă acesta s-a încăpățânat să își vadă de plan. Da Silva a spus că ultima dată când l-a văzut pe vecinul lui acesta i-a spus că a ajuns la o bucată de stâncă și că voia să facă rost de dinamită ca să o spargă pentru a-și putea continua săpăturile.

Da Silva a mai povestit pentru presa locală că Pimenta a plătit și oameni care să-l ajute să sape groapa, crescând suma pe măsură ce groapa se adâncea. Cel mai recent plătise doi oameni cu 500 de dolari.

Pentru recuperarea cadavrului bărbatului au intervenit mai multe echipaje.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri