Un bărbat și-a ucis 3 copii mici pentru că nu suporta să-i audă plângând. Este suspectat că și-a ucis și 2 copii dintr-o altă relație

Data actualizării: Data publicării:
politisti in thailanda
Un bărbat din Thailanda este acuzat că și-a omorât în bătaie fiica de 2 ani și doi fii sugari FOTo: Shutterstock

Un bărbat din Thailanda este acuzat că și-a omorât în bătaie fiica de 2 ani și doi fii sugari. De asemenea, polițiștii îl suspectează că și-a ucis alți doi copii mici pe care i-a avut într-o relație anterioară.

Songsak Songsaeng a fost arestat după ce, săptămâna trecută, cadavrul fetiței sale de 2 ani a fost găsit îngropat sub podeaua bucătăriei, potrivit BBC.

Bărbatul nici măcar n-a încercat să-și ascundă crimele spunându-le polițiștilor că suferă de o boală mintală din cauza căreia nu poate tolera plânsului copiilor și din acest motiv și-a ucis fiica și cei doi fii.

Actuala lui soție a fost, de asemenea, pusă sub acuzare pentru moartea fetiței de doi ani. Și fosta lui soție a fost acuzată de moartea celor doi băieți. Toți trei se află acum după gratii.

Însă Songsak a fost căsătorit de patru ori.

Poliția a fost alertată cu privire la un posibil caz de violență domestică în districtul Bang Khen din Bangkok, la începutul acestei luni. Vecinii lui Songsak au spus că cele două fiice ale acestuia, în vârstă de 12 și 4 ani, au fost bătute. Poliția le-a luat din casa familiei pe cele două fete în timp ce părinții erau plecați.

Fata de 12 ani a fost cea care le-a spus polițiștilor că părinții au bătut-o pe sora ei de 2 ani până au omorât-o. Tot ea a fost cea care le-a indicat polițiștilor unde a fost ascuns cadavrul, aducă sub podeaua bucătăriei într-o altă casă a familiei.

Poliția thailandeză l-a acuzat pe Songsak de uciderea altor doi fii pe care i-a avut cu a treia soție, ale căror cadavre au fost găsite acum 10 ani.

Însă cea de-a treia soție a spus că, de fapt, bărbatul i-a ucis pe patru dintre copiii care i-au avut împreună. Poliția crede că celelalte două cadavre nedescoperite au fost îngropate pe un teren unde ulterior a fost construită o benzinărie.

Poliția crede că ceilalți doi ar fi fost îngropați sub o zonă în care se află acum o benzinărie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri