Video Un copil de 3 ani, din China, care a căzut de la etajul VI, este salvat de oamenii care au întins o pătură sub balcon

Data actualizării: Data publicării:
copil

Un băiat de 3 ani a căzut de la al 6-lea etaj al unui bloc din China, dar a fost salvat de câțiva oamenii care au întins o pătură lângă clădire, în dreptul balconului de care suspendat copilul, relatează CNN.

Într-o filmare făcută la fața locului poate fi văzut băiețelul agățat de balcon, în orașul Chongqing, din sud-vestul țării. Pare că încearcă să se cațere înapoi pe balcon, dar alunecă și cade. Martorii la această întâmplare încep să țipe îngroziți, dar câțiva oameni care au prevăzut deznodământul aleargă cu pătura intinsă sub balcon.

Citește și: Bebeluș căzut de la al doilea etaj prins în brațe de un adolescent. Scenele dramatice au fost filmate

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am văzut un copil mic suspendat acolo. Prima mea reacție a fost să găsesc ceva cu care să-l prind. Prima dată mă gândeam să stau acolo și să îl prind în brațe, dar nu cred că mergea”, a declarat Zhu Yanhui, angajat al firmei care administrează clădirea, pentru CCTV.

Am întins pătura împreună cu alți oameni și în tot acest timp am stat cu ochii pe copil. Mă uitam și la pătură și mă întrebam dacă pot să-l prind în siguranță cu ea”, a mai declarat acesta.

Șase oameni au format un cerc și au intins pătura cu care l-au salvat pe copil, în cele din urmă.

Băiatul a fost dus la spital, însă medicii au constatat că era nevătămat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri