Un cotidian din Rep. Dominicană l-a confundat pe Trump cu actorul Alec Baldwin. Poza pe care au publicat-o

Data publicării:
donald trump si alec baldwin
Foto: Agerpres Foto/captură YouTube

El Nacional, un cotidian din Republica Dominicană, l-a confundat pe președintele SUA Donald Trump cu actorul american Alec Baldwin, cel care îl interpretează în emisiunea de satiră „Saturday Night Live”, scrie The Guardian.

donald trump si alec baldwin
Foto: Agerpres Foto/captură YouTube

Ziarul a publicat o poză cu Baldwin în rolul lui Trump, cu o perucă blondă, alături de fotografia premierului israelian Benjamin Netanyahu. Sub imaginea cu Baldwin scrie: „Președintele SUA Donald Trump”.

Reprezentanții El National au cerut public scuze pentru gafa făcută în ediția de vinerea trecută.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografia cu Alec Baldwin a fost folosită pentru a ilustra un material cu titlul: „Trump spune că politica colonialistă din Israel nu favorizează pacea”. Articolul a apărut pe pagina 19 a ziarului, iar eroarea nu a fost observată de staff-ul cotidianului.

„El National cere scuze cititorilor săi și oricărei persoane care s-a simțit lezată de publicație”, au transmis reprezentanții ziarului.

Donald Trump și-a exprimat în trecut nemulțumirea față de modul în care este interpretat de actorul Alec Baldwin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri