Un cuplu spune că dieta lor bazată doar pe fructe le permite să nu se mai spele pe dinți

Data publicării:
cuplu fructarian 2
Un cuplu mănâncă doar fructe de doi ani. FOTO: Instagram

Deși nu există vreo dovadă medicală că dieta fructariană este benefică pentru organismul uman, un cuplu susține că meniul lor bazat doar pe fructe le-a schimbat viața, ajutându-i din mai multe puncte de vedere.

cuplu fructarian
Un cuplu mănâncă doar fructe de trei ani. FOTO: Instagram

Tina, în vârstă de 39 de ani, și logodnicul ei Simon, în vârstă de 26 de ani, s-au cunoscut în Bali, și de mai bine de trei ani consumă amândoi doar fructe, scrie Metro.co.uk.

Ei spun că fructele dulci le dau energie, îi fac să se simtă mai tineri și i-au ajutat să slăbească.

Bărbatul, de naționalitate belgiană spune că a descoperit singur fructarianismul.

Femeia, originară din Polonia, mărturisește că a adoptat această dietă pentru că și-a dorit să slăbească.

„Am fost supraponderată toată viața mea de adult. În timp ce mă documentam pe internet, am descoperit fructarianismul. Am descoperit mai mulți oameni care urmau această dietă. Majoritatea arătau sănătoși și aveau multă energie”, spune Tina.

Femeia a spus inițial că va mânca timp de o săptămână doar fructe.

„M-am simțit minunat acea săptămână – ușoară, optimistă, de parcă erau cu 30 de centimetri deasupra pământului – mă simțeam de parcă eram îndrăgostită de toată lumea. Am decis să nu mai revin la mâncarea normala”, povestește femeia.

Cei doi susțin, de asemenea, că datorită fibrelor din fructe, nu mai este nevoie să se spele pe dinți, lucru pe care nu l-au mai făcut de doi ani.

„Această dietă vindecă depresia, bolile mintale și anxietatea. Vindecă toate problemele digestive cronice. Sunt persoane care s-au vindecat și de cancer”, a afirmat femeia.

Persoanele calificate o contrazic însă pe femeie, medicii spunând că fructarianismul nu vindecă boli mintale sau cancer.

O dietă sănătoasă trebuie să conțină și proteine, grăsime și carbohidrați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri