Un episcop a fost înjunghiat într-o biserică din Sydney. Slujba era transmisă online

Data actualizării: Data publicării:
injunghiere sydney
Atac cu armă albă într-o biserică din Sydney. Foto: Captură video

Un episcop și alte câteva persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în Sydney. Slujba era transmisă online, relatează presa locală, potrivit BBC.

Incidentul s-ar fi întâmplat luni într-o suburbie din Sydney. Poliția a spus că a răspuns la un apel potrivit căruia mai multe persoane ar fi fost înjunghiate.

„Persoanele rănite au suferit răni care nu pun viața în pericol și sunt tratate de medicii de pe ambulanță”, a declarat poliția într-un comunicat.

Poliția a adăugat că un bărbat a fost arestat.

Nu a fost imediat clar ce armă a fost folosită în atac, despre care se spune că s-a întâmplat la Biserica Hristos Bunul Pastor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înjunghierea are loc la câteva zile după ce șase persoane au fost ucise într-un mall din același oraș. Atacatorul a fost împușcat ulterior de un polițist. Nu există nicio informație că cele două evenimente ar avea legătură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri