Un om de afaceri german a fost găsit dezmembrat, în congelatorul dintr-o casă închiriată, în Thailanda

Data actualizării: Data publicării:
fotofragie cu un bărbat pe un telefon mobil
Hans Peter Mack, de 62 de ani, a fost găsit dezmembrat într-un congelator dintr-o casă închiriată, în Thailanda FOTO: The Bangkok Post

Rămășițele unui magnat german cu afaceri în domeniul imobiliar, dat dispărut din 4 iulie, au fost găsite într-un congelator dintr-o casă închiriată din orașul thailandez Pattaya, au anunțat autoritățile locale.

Hans Peter Mack, de 62 de ani, fusese dat dispărut de soția lui, Piraya Boonmak, de 24 de ani, la o zi după ce a plecat de acasă și nu l-a mai văzut. Boonmak s-a alarmat pentru că soțul ei nu a mai dat niciun semn după ce plecase la o întâlnire de afaceri.

casa
Casa în care a fost găsit cadavrul FOTO: Pattaya News

Cazul a luat o întorsătură sumbră duminică, 9 iulie, când autoritățile locale au găsit mașina lui Mack, un Mercedes-Benz E350, abandonată în parcarea unei clădiri de locuințe. Potrivit poliției, interiorul mașinii părea să fi fost curățat cu un agent de albire.

„Asta ne-a sugerat că a existat intenția de a distruge dovezi și cazul de dispariție a ridicat mai multe semne de întrebare”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției citat de The Bangkok Post.

Un comerciant local le-a spus polițiștilor că mașina era parcată acolo de „câteva zile” și că a văzut două femei ieșind din ea la un moment dat.

Polițiștii au suspectat inițial că Mack fusese răpit pentru recompensă, mai ales că descoperiseră mai multe tranzacții financiare suspecte.

Potrivit Pattaya News, cadavrul dezmembrat al lui Mack a fost găsit într-un „congelator mare” dintr-o casă închiriată, în dimineața de 11 iulie. Descoperirea a fost făcută după ce poliția a analizat filmările mai multor camere de supraveghere din zonă. Pe imagini a apărut la un moment dat o camionetă neagră care a transportat congelatorul în fața casei închiriate.

camioneta
Pe imaginile CCTV a apărut o camionetă neagră care a transportat congelatorul în fața casei închiriate FOTO: Pattaya News

Un vecin a declarat pentru presa locală că acea casă a fost ocupată de un cetățean german care îl cunoștea pe Mack.

Înainte de dispariție, Mack a fost văzut pe camere plecând de la un restaurant local.

Cu câteva ore înainte de descoperirea cadavrului, soția lui Mack a făcut un apel public. „Către cei care mi-au luat soțul, spuneți-mi ce vreți, dar vă rog să mi-l dați înapoi”, a spus ea într-o declarație televizată, alături de cei doi copii ai lor. „Toată lumea este îngrijorată și așteptăm să-l regăsim. Familia speră că este încă în viață, în Thailanda. Toată lumea îl așteaptă acasă”, a mai spus ea.

Familia a oferit și o recompensă consistentă pentru indicii privind locul în care s-ar afla acesta.

Deocamdată, trei cetățeni străini au fost audiați în legătură cu acest caz.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri