Un rapper care a reușit să ascundă o crimă timp de 2 ani n-a rezistat și s-a lăudat cu ea într-o melodie. Apoi a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
rapper de culoare
Un rapper care a reușit să ascundă o crimă timp de 2 ani n-a rezistat și s-a lăudat cu ea într-o melodie FOTO: captură video YouTube

Un rapper din Nevada a fost arestat pentru crimă, după ce poliția din Las Vegas a spus că „și-a mărturisit fapta în versurile unei melodii”.

Kenjuan McDaniel a fost arestat pe 29 august sub acuzația de omor, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție din Las Vegas citat de CNN. Cauțiunea a fost stabilită la sfârșitul săptămânii trecute la 1 milion de dolari, cu monitorizare electronică.

McDaniel a fost considerat suspect în cazul morții lui Randall Wallace, ucis pe 18 septembrie 2021, pentru că mașina lui se potrivea cu descrierea celei folosite în timpul crimei.

Anul acesta, în luna iulie, un detectiv a remarcat un videoclip postat de McDaniel pe YouTube și a analizat versurile și imaginile.

„Detectivii au remarcat că videoclipul conținea detalii despre crimă. În versurile melodiei Kenjuan chiar a mărturisit crima. Detaliile descrise de Kenjuan în videoclipul său nu au fost niciodată făcute publice și nu aveau de unde să fie cunoscute”, se precizează în mandatul de arestare.

În melodie a fost descris modul în care a fost parcată mașina folosită la crimă și cum s-a acționat, iar aceste elemente nu au fost dezvăluite în afara anchetei, putând fi cunoscute doar de către făptuitori.

Poliția spune că versurile melodiei i-au ajutat pe anchetatori să adune probe esențiale în caz, astfel că rapperul a fost arestat. McDaniel va fi audiat în instanță săptămâna aceasta.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri