Un șofer de TIR român a fost văzut de poliție, în Spania, că vorbea la telefon. Când l-au oprit au văzut că era beat și drogat

Data publicării:
tir oprit de politie
Un șofer de TIR din România va fi judecat în Spania pentru că a pus în pericol siguranța circulației rutiere FOTO: Guardia Civil

Un șofer de TIR din România va fi judecat în Spania pentru că a pus în pericol siguranța circulației rutiere, după ce a fost prins pe picior greșit săptămâna aceasta, pe o autostradă din Zaragoza.

O patrulă de la detașamentul rutier al Gărzii Civile din Calatayud l-a văzut pe șoferul român, de 41 de ani, că vorbea la telefon în timp ce conducea pe autostradă. Oprindu-l, și-au dat seama că acesta băuse și l-au suspectat și de consum de droguri, potrivit Heraldo.

Prin urmare, românul a fost testat și a rezultat o alcoolemie de 0,50, mult peste limita legală. La testul atidrog s-a stabilit că acesta consumase cocaină și canabis.

Șoferului i s-a făcut dosar pentru punerea în pericol a siguranței rutiere, acesta fiind înaintat la Judecătoria Calatayud.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri