VIDEO Cu fața umflată, bandajată total și anesteziată, o femeie a fugit dintr-un spital din Turcia ca să nu plătească operația estetică

Data actualizării: Data publicării:
operata
O femeie a încercat să se furișeze dintr-un spital privat din Istanbul, Turcia, la câteva ore după ce a făcut o operație estetică complexă FOTO: captură video NTV

O femeie a încercat să se furișeze dintr-un spital privat din Istanbul, Turcia, la câteva ore după ce a făcut o operație estetică complexă, ca să nu plătească pentru procedură. Acoperită aproape complet de bandaje, cu tuburi pentru drenaj și încă sub influența anestezicului, femeia a ieșit în stradă, dar a fost imediat încercuită de angați ai spitalului. Trecătorii au filmat imagini incredibile cu scandalul care a urmat.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, la un spital privat din cartierul Sisli din Istanbul, iar filmarea s-a viralizat. Pe imagini se vede femeia îmbrăcată în halat de spital, cu papuci albi, certându-se cu medicii și asistentele care încearcă să o împiedice să plece.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Potrivit NTV, post de știri din Turcia, femeia suferise o operație estetică complexă, care necesitase anestezie generală. La câteva ore după intervenție, după ce s-a trezit, cu fața umflată și acoperită de bandaje, femeia a părăsit salonul și a ieșit din spital, încercând să scape de plata facturii.

Aceeași sursă spune că pacienta era din altă țară, însă spitalul nu a dezvăluit nicio informație despre identitatea ei. Ea venise special în Turcia pentru procedură și înainte de intervenție fusese informată cu privire la costuri, ea fiind de acord cu suma.

Din nefericire pentru femeie, angajații spitalului au observat-o când iesea din spital și au confruntat-o. A urmat o altercație, pentru că ea era hotărâtă să fugă, fiind impiedicată până la urmă de agenții de securitate. Până la intervenția acestora, femeia a înjurat asistentele și doctorii într-o limbă străină. Până la urmă, ea a fost condusă înapoi în salon și a primit îngrijirile necesare, însă presa turcă nu spune cum s-a rezolvat situația cu plata.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri