VIDEO. Farsa absurdă care a devenit virală în China. Oamenii se filmează „furând bijuterii”

Data actualizării: Data publicării:
farsa

O farsă absurdă devine virală pe rețelele de socializare din China. Tot mai multe persoane se prefac că fură bijuterii scumpe din magazine, doar pentru a testa reacția vânzătorilor și postează apoi clipurile pe internet, scrie The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Farsa are în spate un scenariu simplu: o persoană intră într-un magazin de bijuterii, cere să probeze un colier, un inel sau o brățară, apoi se preface că fuge spre ieșire, doar pentru a se opri cu câteva secunde înainte să se admire în oglindă.

Vânzătorii, care cred că se află în fața unui furt din magazin, sar peste rafturile cu exponate, doar pentru a se opri, rușinați, când își dau seama că potentențialul client nu fuge cu bijuteria din magazin.

Potrivit The Guardian, șirul de farse ar putea fi o strategie de marketing, însă nu este clar ce anume ar putea promova, având în vedere că în clipurile respective brandurile de bijuterii nu sunt vizibile. 

Farsa a pornit de la una asemănătoare, în care un tânăr, Harvinth Skin, a postat pe Instagram un clip în care merge într-un magazin cu pantofi sport scumpi, probează o pereche, apoi face un sprint afară din magazin. Vânzătorul pornește în urmărirea lui, însă Skin se întoarce, tot în sprint, ca și cum ar fi vrut doar să testeze încălțările.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri