VIDEO Măcel pe o autostradă din Mexic, între traficanții din gruparea fiilor lui „El Chapo” și polițiști. 12 oameni au fost uciși

Data actualizării: Data publicării:
atac mexic
Atacul a fost filmat de mai mulți martori

Informații și imagini șocante cu un adevărat măcel pe o autostradă din Mexic. 12 oameni au fost uciși de poliție în timp ce încercau eliberarea unui asasin.

Operațiunea a avut loc în timp ce fiul unui „sicario”, asasin care face parte dintr-un cartel de droguri, era arestat. În confruntare, au fost răniți și doi ofițeri de securitate. Atacul a fost filmat de mai mulți martori.

Confruntarea dintre ofițerii de securitate și atacatori a avut loc pe o autostradă în apropiere de statul Sonora din nordul Mexicului. Aproape 20 de persoane au înconjurat cu mașinile autospeciala care îl transporta pe Carlos Umberto Limon, care lucrează pentru cartelul Sinaloa. Este vorba chiar despre gruparea condusă de fiii lui „El Chapo”.

Așa cum se vede în imaginile de pe autostradă, atacatorii au început să tragă imediat cu armele de asalt, cum au ajuns în dreptul mașinilor poliților. Au urmat minute bune de foc, timp în care 12 atacatori au murit. Alți 7 au fost răniți, scrie presa din Mexic.

Forțele mexicane au reușit să respingă atacul, însă doi ofițeri au ajuns la spital.

De la locul confruntării au fost recuperate peste 20 de arme de asalt, inclusiv AR-15, cea mai comună armă la americani dar și Kalashnikov. În plus atacatorii aveau la ei încărcătoare, veste antiglonț dar și echipament de camuflaj.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri