VIDEO. Noi imagini ale masacrului de la mall-ul din Kenya, unde 67 de persoane au fost ucise

Data publicării:
imagini atac mall kenya

Imagini cu puternic impact emoțional!

Oameni în centrul comerical Westgate. Sunt momentele dinaintea atacului grupării Al-Shabaab. Brusc, bărbaţi, femei şi copii încep să alerge ca să scape cu viaţă. Un bărbat, culcat la podea, a crezut că era la adăpost. Rănit, îşi adună ultimele puteri pentru a căuta ajutor. Dar atacatorul se întoarce. Şi nu are milă.

În timp ce atacatorii înaintau prin centrul comercial, vedem oameni disperaţi alergând, târându-se în căutarea unor locuri sigure, cu gloanţele trecându-le pe la urechi.

În supermarket a început adunarea ostaticilor. O mamă şi cei doi copii ai ei cară un alt copil rănit, într-un cărucior de cumpărături. În urmă vine o adolescentă, cu mâinile ridicate. Sângerează. Unul dintre atacatori le arată încotro să meargă.

Autorităţile din Kenya spun că au urmărit camerele de supraveghere chiar în timpul atacului. Atacatorii sunt surprinşi vorbind la telefon, iar autorităţile cred că primeau instrucţiuni din afară. Iar aceasta a fost doar prima zi a ceea ce urma să devină un coşmar de patru zile pentru Kenya.

67 de oameni au murit în atacul de luna trecută asupra mall-ului din Nairobi. Numărul lor ar putea creşte, fiindcă 39 de persoane sunt încă date dispărute. Oficialii kenyeni presupun că trupurile lor sunt prinse sub dărâmăturile centrului comercial, distrus aproape în totalitate în conflictul dintre terorişti şi autorităţi, care a durat nu mai puţin de patru zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri