VIDEO. Zeci de invitați la o nuntă s-au încăierat și s-au lovit cu scaunele în cap. Mirii au fost obligați să întrerupă ceremonia

Data actualizării: Data publicării:
bataie nunta
Zeci de invitați la o nuntă s-au încăierat și s-au lovit cu scaunele în cap FOTO: Instagram

Îmagini incredibile au fost filmate la o nuntă din India, unde zeci de invitați s-au luat la bătaie chiar în momentul în care ei doi miri îndeplineau ritualul tradițional de căsătorie.

Clipul care s-a viralizat pe Instagram a fost filmat la o nuntă în regiunea New Delhi, însă locația exactă, precum și data nu sunt cunoscute, potrivit presei indiene. De asemenea, și motivul încăierării rămâne un mister total.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Cameramanul care filma ritualul de căsătorie al celor doi miri, care erau urcați pe o scenă înaltă din sala de petreceri, a surprins imaginile incredibile în care zeci de nuntași au început să-i împartă pumni și și-au dat cu scaunele în cap.

Din cauza haosului general, cei doi miri și-au întrerupt ritualul și a început să-i urmărească îngroziți pe invitații lor. În imagini se vede cum o dronă filmează încăierarea de sus.

 

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri