Medvedev, un nou discurs delirant: Rusia ar trebui să răspundă atacului terorist de pe podul din Crimeea ucigând terorişti

Data actualizării: Data publicării:
dmitri medvedev
Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev. Foto: Profimedia Images

Rusia trebuie să răspundă atacului terorist al Ucrainei asupra podului din Crimeea ucigând direct terorişti, a declarat vicepreşedintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev, jurnalistei Nadana Fridrikhson, transmite TASS.

Într-un interviu publicat pe canalul Telegram al lui Fridrikhson, Medvedev a spus: "Rusia poate răspunde la această crimă doar ucigând direct teroriști, așa cum este obiceiul în alte părți ale lumii. La asta se așteaptă cetățenii ruși".

Medvedev a atribuit "crima" unui atac al Ucrainei. "A fost un act terorist și un sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu a existat niciodată nicio îndoială în acest sens. Au fost prezentate toate rapoartele și s-au tras concluzii", a subliniat el.

Vladimir Putin a vorbit pentru prima oară duminică seară despre exploziile de la podul Kerci din Crimeea. Dictatorul rus a spus că distrugerea podului reprezintă „un atac terorist menit să distrugă infrastructură civilă critică a Rusiei” și a dat vina pe serviciile ucrainene pentru atac. Putin s-a întâlnit, duminică seară, de urgență, cu Alexander Bastrikin, șeful Comitetului de Investigații, care i-a comunicat și că serviciile ucrainene „au fost ajutate de cetățeni ruși care se află în străinătate”. 

Citește și: Cine sau ce a aruncat în aer podul lui Putin? O dronă amfibie, printre ipotezele plauzibile care sperie Kremlinul
 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri