Video Mesajul lui Zelenski de 8 Martie: Să le mulțumim tuturor femeilor care și-au dat viața pentru țara noastră

Data publicării:
Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei. Foto: Profimedia Images

„Le mulțumesc tuturor femeilor care muncesc, predau, studiază, salvează, tratează și luptă pentru Ucraina”, a transmis miercuri președintele Volodimir Zelenski, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, potrivit Glavcom.

„Cred că este important să spunem mulțumesc astăzi. Să le mulțumesc tuturor femeilor care muncesc, predau, studiază, salvează, tratează și luptă pentru Ucraina. Să ne amintim, să ne gândim și să le mulțumim tuturor femeilor care și-au dat viața pentru țara noastră. Mulțumim mamelor. Amintiți-vă că, atâta timp cât mama este în viață, vă puteți simți ca un copil. Să le mulțumim celor dragi pentru respectul și puterea lor. Împreună suntem puternici. Împreună suntem invincibili. Împreună suntem liberi. Și împreună vom învinge cu siguranță”, a adăugat el, într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Astăzi este Ziua Internațională a Femeii, ziua de luptă pentru drepturile femeilor. În fiecare an, în această zi, aduc mulțumiri. Îi mulțumesc mamei mele, o sun. Îi mulțumesc pentru că ne-a respectat întotdeauna în familia noastră. Îi mulțumesc soției mele. Pentru faptul că suntem împreună, îndrăgostiți, și pentru faptul că avem copii atât de frumoși. Mulțumesc femeilor care lucrează cu mine. Și este foarte important că suntem egali ca și colegi”, a mai spus președintele.

Preşedintele Vladimir Putin le-a felicitat și el de 8 Martie pe femeile din Rusia, cu o menţiune specială pentru cele care servesc în armată, „riscându-și viaţa pentru a evacua răniţii de pe câmpul de luptă”. „Dragi femei, vă felicit cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Această zi, care este marcată în multe ţări, este o zi specială pentru Rusia (...) deoarece respectul pentru femeie şi maternitate este o valoare absolută care se transmite de la o generaţie la alta”, a spus Vladimir Putin într-un mesaj video difuzat de Kremlin, potrivit EFE, preluată de Agerpres.

El a primit la Kremlin o delegație formată din femei, cărora le-a ținut un discurs și le-a dat flori. La final, urmat și o scurtă ședință foto. „În această zi, vreau să felicit în mod special femeile militar, care şi-au ales înalta misiune de a apăra Patria”, a mai arătat el.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri