Moartea misterioasă a unui cuplu american într-un hotel de lux din Mexic. Cei doi ar fi fost otrăviți cu o substanță necunoscută

Data actualizării: Data publicării:
imagine din hotelul de lux rancho pescadero din Mexic
Moartea misterioasă a unui cuplu american într-un hotel de lux din Mexic. Foto: Rancho Pescadero/ Instagram

Doi americani aflați în vacanță în Mexic au fost găsiți morți în camera lor de hotel marțea trecută. Una dintre ipoteze este că au fost otrăviți cu o substanță necunoscută, relatează The Independent.

Abby Lutz, în vârstă de 28 de ani, și John Heathco, în vârstă de 41 de ani, stăteau la hotelul de lux Rancho Pescadero din Baja California Sur.

Paramedicii au fost chemați în camera de hotel a cuplului. Angajații hotelului spun că i-au găsit inconștienți. Echipa de prim ajutor a constatat însă că Lutz și Heathco nu aveau semne vitale.

Acum, familia femeii spune că cei doi au fost otrăviți cu monoxid de carbon.

Lutz și Heathco erau în vacanță împreună în Baja California Sur, se arată pe site-ul GoFundMe, unde membrii familiei lui Lutz au creat o pagină pentru o strângere de fonduri.

Lutz și Heathco au s-au simțit rău și credeau că au făcut toxiinfecție alimentară, așa că au mers la spital.

Au primit tratament și s-au simțit „mult mai bine”. După câteva zile, în 12 iunie, s-au întors la hotel și au povestit totul familiilor lor.

Dar a doua zi, în 13 iunie, rudele lor au fost informate că cei doi au murit în somn, în camera de hotel.

Procuratura generală din Baja California Sur a precizat într-un comunicat că cei doi au murit în urma otrăvirii cu o substanță necunoscută și că nu aveau semne de violență fizică. Ei au spus că cei doi au murit cu 10-11 ore înaite să fie găsiți.

Potrivit rudelor lui Lutz, anchetatorii bănuiesc că decesele au fost cauzate de „aerisirea necorespunzătoare a hotelului și ar putea vorba despre otrăvire cu monoxid de carbon”.

Unul dintre paramedici, Fernando Valencia, a spus că el și partenera sa de pe ambulanță, care e și sora lui, s-au simțit „amețiți” când au intrat în camera în care stăteau Lutz și Heathco.

„Am ieșit din cameră imediat. Mi-a fost teamă pentru partenera mea. Primul meu gând a fost: o să murim?”, a povestit Valencia pentru Good Morning America.

„Suntem distruși de această tragedie teribilă. Inimile noastre sunt alături de familiile afectate și de cei dragi în urma acestei pierderi inimaginabile”, a spus Henar Gil, directorul general al Rancho Pescadero, într-un comunicat.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri