Video Moment bizar cu liderul republicanilor din Senatul SUA: Mitch McConnell a „înghețat” din nou, într-o conferință de presă

Data publicării:
senator sua
Senatorul republican are 81 de ani. Foto: Twitter/ MSNBC

Senatorul american Mitch McConnell, liderul republicanilor din Senat, a avut un nou moment bizar în care a „înghețat” și a părut complet rupt de realitate timp de aproape 40 de secunde, în timpul unei conferințe de presă. Este a doua oară când politicianul american se întrerupe în mijlocul unei fraze și rămâne ca paralizat, după un episod similar petrecut luna trecută.

Senatorul McConnell are 81 de ani. El a fost întrebat, într-o conferință de presă organizată în Kentucky, dacă intenționează să mai candideze la alegerile din 2026.

Senatorul a întrebat: „La ce anume să mă gândesc?” În momentul în care reporterul i-a repetat întrebarea, McConnell „a înghețat” și a privit în gol în jur de 30-40 de secunde fără nicio reacție.

O consilieră s-a apropiat de senatorul american și l-a întrebat dacă a auzit întrebarea. Apoi, consiliera s-a scuzat și i-a rugat pe reporteri să aștepte „un moment”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mitch McConnell a mai rămas „blocat”, cu privirea fix, la o altă conferință de presă, într-un incident petrecut pe 26 iulie.

De asemenea, pe 8 martie, McConnell s-a împiedicat la un dineu privat organizat la Washington şi a fost internat în spital pentru tratarea unei comoţii cerebrale.

Incidentul petrecut la conferința de presă din Kentucky a declanșat dezbateri atât în rândul Partidului Republican, cât și al Partidului Democrat, referitoare vârsta înaintată pe care o au unii politicieni din ambele partide, precizează Reuters.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri