Video Momentul în care o dronă ucraineană lovește clădirea primăriei din Belgorod. Cel puțin doi răniți

Data actualizării: Data publicării:
Untitledvideo-MadewithClipchamp32-ezgif.com-video-to-gif-converter

Două persoane au fost rănite, marți, după ce o dronă ucraineană a lovit clădirea primăriei din orașul Belgorod, a anunțat șeful regiunii, Viaceslav Gladkov, pe canalul său de Telegram, relatează agenția de presă rusă RIA Novosti

 

„În Belgorod, o dronă inamică s-a prăbușit în clădirea administrației orașului. Există două victime care primesc toate îngrijirile medicale necesare”, a scris guvernatorul.

Victimele sunt angajați ai administrației, a declarat primarul orașului, Valentin Demidov. Una dintre ele a fost spitalizată, iar cea de-a doua a fost tratată la fața locului.

Șeful administrației din Belgorod a adăugat că drona s-a prăbușit în holul de intrare al clădirii. Geamurile acesteia au fost sparte, iar fațada a fost deteriorată.

Marți, forțele armate ucrainene și-au intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod. Potrivit Ministerului rus al Apărării, în timpul nopții, forțele de apărare aeriană au distrus opt drone deasupra regiunii și au interceptat alte opt rachete Vampire MLRS și o rachetă Tochka-U.

În această dimineață, a fost alertă de raid aerian în întreaga regiune Belgorod. Potrivit lui Gladkov, trei persoane au fost rănite în timpul bombardamentului din Shebekino, iar alte două au fost rănite în urma atacului asupra regiunii Belgorod.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri