Video Momentul în care o grenadă explodează în capul unui soldat rus. Imaginile au fost filmate cu o dronă ucraineană

Data actualizării: Data publicării:
soldat rus lovit in cap de grenada
Un soldat rus este lovit în cap de o grenadă lansată de o dronă. Foto: Captură video

Imagini surprinse din dronă pe frontul din Ucraina au fost publicate pe rețelele sociale de armata ucraineană. În videoclip se observă două momente diferite în care militarii ruși sunt atacați de o dronă și o grenadă. Într-o secvență, o dronă pe care soldații o ignoră, lansează o grenadă și cade pe cascheta unuia dintre ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile au fost publicate de armata ucraineană. În prima secvență, o dronă eliberează o grenadă defensivă asupra unui camion în care se observă silueta unui soldat. În momentul în care grenada cade, soldatul se ferește se suflul exploziei și se aruncă spre interiorul vehiculului.

În a doua înregistrare se observă doi militari ruși într-un tranșeu. Observă drona, dar nu îi dau importanță. O grenadă lansată cade exact pe cascheta unuia dintre soldați, iar la impact excplodează.

În a treia secvență se observă un militar rus angajat în trageri. O explozie are loc în următoarea secundă în locul în care se afla militarul. 

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri