O femeie și părinții ei au fost arestați pentru uciderea și decapitarea unui bărbat într-un „hotel al dragostei” din Japonia

Data publicării:
Cartierul roșu din Tokyo
Corpul decapitat al victimei a fost descoperit într-un „hotel al dragostei” din cartierul roșu al orașului Sapporo. Foto: Profimedia Images

Corpul decapitat al lui Hitoshi Ura a fost descoperit într-un hotel din cartierul roșu al orașului Sapporo, iar polițiștii suspectează că o femeie care s-a cazat împreună cu victima a fost cea care l-a ucis pe bărbat cu ajutorul părinților ei, potrivit Sky News.

Corpul lui Hitoshi Ura a fost găsit în cartierul roșu Susukino, cunoscut pentru așa-numitele „hoteluri ale dragostei”, din orașul Sapporo de pe insula Hokkaido în nordul Japoniei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că Ura, în vârstă de 62 de ani, s-a cazat în acest hotel împreună cu o femeie despre care polițiști cred că este suspecta Runa Tamura, în vârstă de 29 de ani.

Femeia și tatăl ei, psihiatrul Osamu Tamura, au fost arestați sub suspiciunea că au conspirat pentru a-l decapita pe Ura într-o cameră de hotel, mutând apoi capul victimei în toiul nopții.

Mama suspectei, Hiroko Tamura, ar fi participat și ea la transportarea capului victimei în casa familiei.

Un angajat al hotelului a găsit corpul decapitat al lui Ura în cadă după ce a intrat în camera victimei ca să vadă de ce aceasta nu fusese încă eliberată. Poliția nu a găsit nici până acum capul victimei, cadavrul său fiind descoperit pe data de 2 iulie.

Potrivit presei locale, femeia cu care Ura a venit la hotel a plecat singură trei ore mai târziu, după ce 200 de polițiști porniseră în căutarea ei. Obiectele victimei nu au mai fost de găsit în camera de hotel, iar patul era nefolosit.

Autopsia cadavrului a arătat că victima a fost cel mai probabil decapitată cu un instrument de tăiere după moartea sa.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri