O fetiță de 6 ani și tatăl ei au fost împușcați după ce o minge a ajuns din întâmplare într-o curte

Data actualizării: Data publicării:
politisti americani la locul unei agresiuni
O fetiță de 6 ani și tatăl ei au fost împușcați după ce o minge a ajuns din întâmplare într-o curte. FOTO Getty Images

O fetiță de 6 ani și tatăl ei au fost împușcați de un vecin după ce o minge de baschet a ajuns în curtea acestuia. Este al patrulea caz din această săptămână în care oameni au fost împușcați deoarece s-au aflat la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, scrie CNN.

Incidentul s-a întâmplat într-o localitate din Carolina de Nord.

Bărbatul a început să tragă după ce o minge de baschet a ajuns în curtea lui și a rănit fetița și pe tatăl ei.

Mai mulți copii „jucau baschet și o minge s-a rotosgolit în curtea acestuia și s-au dus să o ia. Nu ne-am așteptat că cineva să tragă cu arma printre copii. A fost o nebunie”, a declarat un vecin.

Suspectul Robert Louis Singletary are 24 de ani și ar trebui considerat periculos, a transmis poliția. Pe numele lui a fost emis un mandat cu patru acuzații: tentativă de omor de gradul I, agresiune cu o armă mortală cu intenția de a ucide, provocând răni grave și deținere a unei arme de foc.

Polițiștii au spus că o anchetă este în derulare și nu au confirmat de ce a început bărbatul să tragă.

Doar în această săptămână, au fost mai multe cazuri de persoane împușcate  după ce aparent au ajuns în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Ultimul dintre aceste cazuri este cel în care două tinere au fost împușcate în parcarea unui supermarket, după ce una dintre fete a confundat mașina ei cu cea a suspectului. Un tânăr de 16 ani a fost împușcat după ce a sunat greșit la o ușă în Kansas, iar o tânără de 20 de ani a fost ucisă după ce a intrat cu mașina pe o alee greșită.

Statele Unite sunt singura națiune în care sunt mai multe arme deținute de civili decât oameni, potrivit Small Arms Survey.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri