Pensionarul care a făcut grătar pe bloc, în Palermo, a găsit o idee genială de afaceri după ce a fost asaltat de presă

Data actualizării: Data publicării:
italian palermo
FOTO: La Repubblica

Pandemia de coronavirus naşte criză, dar şi oportunităţi de afaceri. O arată un italian din Palermo devenit celebru în ţara sa pentru că a făcut grătar pe acoperiş. 

De Paşte, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi, mai mulţi italieni din Palermo au găsit o metodă pentru a păcăli controalele poliţiei şi au încins grătare pe acoperişul blocului.

Petrecerea a fost condusă de Giuseppe Spagnolo, un pensionar care a devenit celebru peste noapte, după ce a dat un interviu jurnaliștilor de la La Repubblica.

După ce a fost asaltat de zeci de televiziuni şi publicaţii din Italia, bărbatul şi-a angajat agent şi cere acum 1500 de euro pe interviu.

De Paște, mai mulți italieni din Palermo au încins grătarele pe terasa blocului. Copii, părinți, bunici au dansat și s-au bucurat sub privirile celorlalți vecini care i-au și filmat. Petrecerea nu a durat mult însă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Forțele de ordine au intervenit cu un elicopter. Terasa a fost evacuată apoi de mai mulți carabinieri, care s-au asigurat și că focul în grătare a fost stins. Din imagini, reiese că de fapt erau mai multe familii care au avut aceeași idee - a unei petreceri pe acoperișul blocului.

Sudul Italiei a fost mai puțin afectat de epidemia de coronavirus din Italia, țară care este în carantină de mai bine de o lună și care a plătit un tribut greu în lupta cu boala. 

FOTO: La Repubblica

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri