Pilotul de Formula 1 Lando Norris a fost tâlhărit de un ceas de 47.000 de euro după finala Euro 2020

Data publicării:
lando norris
Sursa foto: Profimedia Images

Pilotul de Formula 1 Lando Norris a fost tâlhărit după finala Euro 2020 disputată pe stadionul Wembley din Londra, în timp ce se îndrepta spre mașină, informează BBC.

Tânărul de 21 de ani se îndrepta spre mașina sa McLaren aflată într-o parcare privată a stadionului Wembley, după terminarea meciului, când a fost atacat de doi bărbați. Lui Norris i-a fost furat ceasul de la mână, un model Richard Mille în valoare de 47.000 de euro.

Un comunicat al echipei McLaren a anunțat că Lando Norris, al patrulea în clasament înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii, care va avea loc în weekend, "nu a fost rănit, însă este zdruncinat" în urma jafului.

Au existat martori la tâlhărie, iar incidentul este investigat de poliție.

"Echipa îl susține pe Lando și suntem convinși că fanii Formula 1 ni se vor alătura pentru a-l încuraja pentru Marele Premiu din weekend. Întrucât a devenit o situație investigată de poliție nu putem face alte comentarii", se mai arată în comunicatul McLaren.

Lando Norris este prieten cu mai mulți jucători din naționala Angliei, echipă care a pierdut meciul disputat în compania Italiei după loviturile de departajare.

Poliția britanică a arestat duminică peste 50 de persoane la stadionul Wembley, după ce suporterii s-au bătut între ei și au rupt cordoanele de securitate înainte de începerea partidei.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri