Video „Plătiți nota acestor idioți!”. Meloni, enervată de patru turiști italieni care au fugit de la un restaurant din Albania fără să achite

Data publicării:
patru turiști italieni care au fugit de la un restaurant din Albania fără să achite
Patru turiști italieni au fugit de la un restaurant din Albania fără să achite. Foto: Captură video Twitter

O notă de plată neachitată a provocat intervenția premierului Italiei. Totul a început într-un restaurant din Albania, de unde patru turişti italieni au plecat fără să achite consumaţia de 80 de euro. Povestea a ajuns rapid în presă şi pe reţelele sociale, aşa că prim-ministrul Giorgia Meloni a intervenit personal. „Plătiţi nota acestor idioţi”, a cerut ea ambasadei de la Tirana. Lucru care s-a şi întâmplat, după cum a anunţat premierul albanez, care a discutat cu Meloni despre incident.

Ambasada Italiei în Albania a achitat nota la restaurant lăsată neplătită de patru turişti italieni în oraşul Berat, situat în partea central-sudică a ţării, în urma unei intervenţii personale a şefei Guvernului de la Roma Giorgia Meloni, relatează AFP, preluată de News.ro.

Premierul albanez Edi Rama a dezvăluit că a discutat cu Giorgia Meloni despre cazul unui grup de turişti italieni care s-a „evaporat” fără să plătească nota la restaurant în acest oraş istoric, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

„Ea s-a strâmbat şi a dat acest ordin ambasadorului: «plătiţi nota acestor idioţi, vă rog, şi faceţi un comunicat! Italia nu poate fi dezonorată în acest hal»”, a declarat premierul albanez cotidianului italian La Stampa.

Povestea acestor turişti italieni care au plecat fără să-şi plătească nota a ţinut prima pagină în presa albaneză şi a făcut turul reţelelor sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ambasada Italiei în Albania a confirmat vineri că a achitat nota de 80 de euro.

„La recomandarea premierului Giorgia Meloni, am plătit această notă lăsată neplătită de către un grup de turişti italieni în oraşul Berat”, anunţă într-un comunicat ambasada. „Italienii respectă regulile şi îşi plătesc datoriile, iar noi sperăm ca acest tip de incident să nu se repete”, adaugă ambasada.

Scumpirile i-au determinat în această vară pe mulţi italieni să=şi faca vacanţa pe cealaltă coastă a Mării Adriatice.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri