Poliția germană s-a chinuit 15 minute să-l trezească pe un șofer care a adormit la volanul mașinii sale Tesla pe autostradă

Data actualizării: Data publicării:
Tesla Model X interior
Sursa foto: Profimedia Images

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost oprit cu greu de poliția germană după ce a adormit la volanul mașinii sale Tesla în timp ce se afla pe autostradă, informează Heute.

Mașina a atras atenția poliției din cauza stilului de condus haotic, "tipic consumatorilor de droguri", în timp ce se deplasa pe autostrada A70 de lângă orașul Bamberg. Când l-au ajuns din urmă, polițiștii au văzut că Tesla se deplasa cu 110 km/oră, în modul Autopilot, iar șoferul dormea cu mâinile pe volan.

Agenții au încercat să-l trezească pe șofer, claxonând minute bune și făcăndu-i semne, însă fără succes. Între timp, mașina Tesla în care se afla șoferul adormit se deplasa pe autostrada.

După 15 minute, polițiștii au reușit să-l trezească pe șofer, iar acesta a respectat indicațiile și a oprit mașina. Potrivit comunicatului de presă emis de poliția germană, șoferul prezenta simptome specifice consumului de droguri.

Totodată, în mașină a fost găsită o greutate specială, folosită de obicei de șoferii de Tesla pentru a păcăli sistemele de siguranță ale mașinii, dând impresia că șoferul stă cu o mână pe volan. Bărbatul de 45 de ani a rămas fără permisul de conducere și este cercetat penal pentru punerea în pericol a traficului rutier.

Editor : Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri