Prigojin nu a mai fost văzut de la plecarea din Rostov, de sâmbătă seară. Serviciul său de presă spune că „transmite salutări”

Data publicării:
Prigojin în mașină
Evgheni Prigojin a fost văzut ultima oară sâmbătă seară, la plecarea sa din orașul Rostov-pe-Don pe care mercenarii săi l-au ocupat în timpul scurtei rebeliuni împotriva Kremlinului. Foto: Profimedia Images

Liderul mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, nu a mai fost văzut după plecarea sa din orașul Rostov-pe-Don, sâmbătă seară, la puțin timp după anunțul că renunță la rebeliunea împotriva lui Putin și că pleacă în Belarus, scrie varianta în limba rusă a BBC.

Conform aceleiași surse, „serviciul de presă” al lui Prigojin a menționat că nu a luat încă legătura cu acesta și că locul în care se află e încă necunoscut.

„Trimite salutări tuturor și va răspunde la întrebări de îndată ce va avea posibilitatea”, au scris reprezentanții liderului mercenar după o solicitare.

Prigojin a fost văzut ultima oară sâmbătă seara, într-o mașină de culoare neagră, în timp ce pleca din Rostov-pe-Don în uralele rușilor.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri