Video Propagandă cu „Miss Kalașnikov” în școlile rusești. Participante la concursuri de frumusețe le arată copiilor cum se asamblează o armă

Data publicării:
miss rusia
Propagandă cu „Miss Kalașnikov” în școlile rusești. Foto: Captură video Digi24

Vladimir Putin vrea noi generații de sacrificiu pentru fantasmele sale imperialiste și sovietice. De aceea în școlile din Rusia spălarea creierelor este în toi. Orice eveniment este un pretext pentru manipulare. De exemplu, concursurile de frumusețe. Imagini surprinse într-o școală din Siberia arată până unde merge paranoia: adolescente care știu să asambleze puști Kalașnikov în fața altor copii din ciclul primar.

Aceste tinere sunt din Tuva, în sudul Siberiei, unde s-a născut actualul ministru al Apărării, Serghei Șoigu.

Școlile din regiune, ca mii de alte unități din toată Rusia au mai nou astfel de spectacole numite Frumusețe, Eleganță și Grație. Tinere de 14-17 ani îmbrăcate în ținute de inspirație militară, dansează, își demonstrează cunoștințele de autoapărare, dar și pe acelea de asamblare și dezasamblare a armelor Kalșnikov.

Băieții sunt învățați să se târască exact ca în tranșee, cu machete de Kalașnikov. Toate acestea sunt posibile prin intermediul unei mișcări fondate în 2016 de Ministerul Apărării, și a alteia, întemeiate în 2022 la inițiativa Kremlinului, deci a lui Putin.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri