Propagandiștii ruși cer iar bombardarea României: „Au devenit prea aroganți”

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Soloviov
Vladimir Soloviov, propagandistul preferat al Kremlinului, este gazda emisiunii „Serile cu Vladimir Soloviov” de la postul public de televiziune Rossia-1 Foto: Profimedia Images

Profesorul și politogul rus Dmitri Evstafiev, invitat des în platoul televiziunii de stat Russia-1 pentru a discuta despre războiul din Ucraina, amenință România și cere bombardarea bazelor militare din țara noastră.

Evstafiev a fost prezent în emisiunea moderată de propagandistul Vladimir Soloviov la televiziunea de stat. „I-aș bombarda pe români. Știți de ce? Au devenit prea aroganți”, a declarat acesta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Încep să fiu de acord cu Vladimir Rudolfovici (Soloviov). Dar nu aș bombarda Polonia acum. Trebuie să negociem cu ei. I-aș lovi pe români. Și știți de ce? Au devenit prea aroganți. Și pe români i-aș pune la locul lor. I-aș bombarda, dar nu așa cum este lovită Gaza acum. Am putea să o facem mai ușor, nu e nevoie ca în Gaza. Dar câteva baze militare românești le-aș bombarda. Aceste baze, folosite pentru ajutorul militar, muniție și altele”, a spus Evstafiev la televiziunea rusă de stat.

Anul trecut, Vladimir Soloviov, considerat propagandistul favorit al lui Putin, cerea atacarea bazelor militare din Europa, inclusiv din România, unde sunt antrenate trupele ucrainene și aerodromurile în care ajunge ajutor militar pentru forțele Kievului.

Editor : A.R. | R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri