Video Propagandistul lui Putin și-a concediat propriul propagandist. Satanovski declarase despre Maria Zaharova că e bețivă și antisemită

Data publicării:
Vladimir Solovyev gesticuleaza la mocrofon
Vladimir Soloviov și-a dat afară un angajat care a a jignit-o pe Maria Zaharova. Foto: Profimedia

Vladimir Soloviov, principalul propagandist al lui Putin, și-a dat afară un angajat al canalului său media, pentru că respectivul a declarat într-o emisiune că Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de externe, bea mult și este antisemită. Soloviov și-a cerut scuze Ministerului de externe și a spus că nu poate continua colaborarea cu angajatul său, Evgheni Satanovski.

Propagandistul lui Putin a apărut într-un clip video, îmbrăcat în uniformă militară și vestă antiglonț, și a anunțat că l-a dat afară pe angajatul său, Evgheni Satanovski, pentru că i-a jignit pe viceministrul de externe Mihail Bogdanov și pe Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de externe. Clipul a fost preluat și tradus de Anton Gherașchenko, consilier al ministrului ucrainean de interne.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cer scuze Ministerului de externe al Federației Ruse, ambasadorilor extraordinari și plenipotențiari, domnul Bogdanov și doamna Zaharova, pentru declarațiile absolut nedrepte în conținut și inadmisibile în formă, făcute de un angajat al canalului nostru, Evgheni Ianovici Satanovski. În urmă cu câteva zile, într-o discuție cu un jurnalist israelian pe canalul său YouTube, comentând situația din Orientul Mijlociu, Evgheni Ianovici Satanovski i-a insultat pe cei doi respectați diplomați și Ministerul de externe. (...) Ca atare, nu văd posibilă continuarea colaborării profesionale cu Evgheni Ianovici. Am decis să-l demit pe Evgheni Ianovici Satanovski de la canalul nostru (media - n.r.)”, a declarat Vladimir Soloviov în materialul video. 

Clipul postat de Anton Gherașchenko conține și secvența cu declarația lui Evgheni Satanovski la adresa purtătoarei de cuvânt a MAE rus, care i-au atras demiterea. El a spus că Maria Zaharova este antismeită și nici măcar nu încearcă să ascundă acest lucru și a numit-o „bețivă”.

„O avem pe Mașa Zaharova, căreia nu prea-i plac evreii și nu poate să suporte Israelul. Nici măcar nu încearcă să ascundă acest lucru. O tâ*fă bețivă care este purtătoarea de cuvânt a Ministerului de externe”, a spus Evgheni Satanovski, potrivit traducerii lui Anton Gherașcenko. 

Cât despre viceministrul de externe Mihail Bogdanov, Satanovski a spus că „primește bani de la arabi”, potrivit lui Gherașcenko.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri