Reguli bizare de care trebuie să țină cont Kate Middleton, în timpul nașterii și după

Data actualizării: Data publicării:
queen-elizabeth-kate-middleton-prince-william-32706902-594-412

Kate Middleton va aduce astăzi pe lume al treilea copil al său, iar Marea Britanie așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă Ducesa de Cambridge avea avea încă o fetiță sau încă un băiețel. Palatul Kensington a anunțat, luni dimineața, că Ducesa a fost dusă la spital, după ce a intrat în travaliu. Iar anunțarea unui astfel de moment intim nu este singura tradiție bizară de care Kate Middleton trebuie să țină cont.

Casa Regală a Marii Britanii are mai multe reguli nescrise atunci când vine vorba despre apariția unui nou membru în familie.

Regina trebuie să fie prima care află. Înainte ca publicul și presa să fie anunțate de venirea pe lume a noului membru al Familiei Regale, Regina Elisabeta a II-a trebuie să fie prima care află. La nașterea Prințului George, familia regală s-a abătut puțin de la această regulă: Prințul William a sunat-o pe Regină de pe un telefon securizat și a anunțat-o că este străbunică. Kate și William au încălcat protocolul și când au anunțat nașterea Prințului George printr-o postare pe Twitter, în loc de pancarta oficială plasată în fața Palatului Buckingham, așa cum spune tradiția.

Sunt preferate nașterile acasă. O altă tradiție veche spune că bebelușii familiei regale ar trebui să se nască în Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a II-a a ținut cont de aceasta regulă și toți copiii ei au fost născuți acasă. În schimb, Prințesa Diana a încălcat-o atunci când i-a adus pe lume pe William și Harry, iar Kate Middleton a născut tot la spital.

Crainicul orașului dă de veste oamenilor. O tradiție din vremuri medievale, dar încă păstrată este ca vestea nașterii să fie anunțată de crainicul orașului. Acesta este în prezent Tony Appleton, cel care a anunțat și nașterile Prințului George și Prințesei Charlotte.

Tații nu au voie în camera de nașteri. Accesul bărbaților nu este permis în sala de nașteri.

Moașele nu au voie să vorbească despre naștere. La nașterea Prințesei Charlotte, Kate Middleton a fost asistată de trei moașe. Toate persoanele care participă la o naștere regală nu au voie să divulge detalii legate de eveniment, oricât de inofensive ar fi ele.

Venirea pe lume a bebelușului, anunțată și cu salve de tun. Nașterile din familia regală sunt celebrate cu 41 de salve de tun, trase de Artileria Regală.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri