Sari la conținut
News Alert

Raton traumatizat în urma unei „filmări pentru adulți”

O grădină zoologică din Moscova dă în judecată o firmă de producție video pentru că a traumatizat un raton în urma unei „filmări erotice”, informează Gizmodo.

raton3

Reprezentanții grădinii zoologice spun că animalul a fost închiriat casei de producții pentru a filma o „reclamă normală” care s-a dovedit a fi una „erotică”, iar acum ratonul Tomas este „traumatizat”.

„Animals Aren’t Toys”(animalele nu sunt jucării, n.red.) se caracterizează drept o „grădină zoologică de contact” și spune că „animalele mici nu sunt jucării”. Instituția a încheiat un contract cu o companie de producție video în August 2016 pentru ca ratonul Tomas să apară într-o „reclamă normală”. Purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice le-a declarat jurnaliștilor de la BBC că „atunci când a fost returnat, ratonul era traumatizat și atras de sânii femeilor”.

raton2

Potrivit „The Telegraph”, angajații „Animals Aren’t Toys” au luat decizia de a-i da în judecată producători după ce au văzut pe site-ul acestora fotografii de la filmare. „Tomas s-a întors retras, stă mereu într-un colț și sare la oameni. Credem că echipa de filmare l-a atras cu gustări către sânii actriței din reclamă iar acum animalul are impresia că va primi mereu gustări când se apropie de sânii femeilor”.

raton1

Reprezentanții companiei de producție video susțin că nu au încălcat nicio clipă drepturile animalului și că procesul intentat de grădina zoologică este absurd. „Ratonul a prins sutienul actriței, l-a smuls și a fugit cu el sub pat. Inițial am cerut un raton antrenat, însă am primit unul tânăr, care a fugit cu lenjeria și a ros-o”.

Potrivit BBC, în presa din Rusia au apărut mai multe articole care tratează subiectul drept o încercare a grădinii zoologice de a-și face publicitate, mai ales după ce directorul instituției a declarat că ratonul și-a revenit complet.