Video Rușii luptă pe front în „mașinuțe de golf” chinezești. Ce șanse are un buggy împotriva dronelor ucrainene

Data publicării:
buggy

Soldații ruși folosesc pe frontul din Ucraina un vehicul de fabricație chinezească, destinat transportului rapid de trupe. Vehiculul - care aduce cu un cart de golf, de unde și porecla - este extrem de mobil, dar nu are niciun fel de protecție împotriva inamicului, cu atât mai puțin împotriva dronelor. Ucrainenii au dovedit acest lucru, arătând cât de vulnerabile sunt transportoarele chinezești.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vehiculul chinezesc poate transporta câțiva soldați și armamentul lor, asigurând un plus de mobilitate pe front, cu condiția să nu fie descoperit de inamic. Transportorul este un vehicul deschis, nu are nici măcar plafon sau uși.

Are avantajul că este mobil și ieftin (costă mai puțin de 20.000 de dolari), dar, dacă este localizat de inamic, șansele lui în fața dronelor - care au schimbat fața războiului - sunt practic zero.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri