Video Rușii se bombardează singuri. O rachetă defectă a căzut peste o zonă rezidențială în Belgorod

Data publicării:
ezgif.com-resize (2)

O rachetă a rușilor s-a prăbușit luni dimineață într-o zonă rezidențială din orașul Belgorod, din Rusia. Potrivit unor imagini publicate pe rețelele sociale, racheta își schimbă brusc traiectoria și lovește localitatea aflată în apropierea graniței cu Ucraina.

Potrivit Sky News, nu există informații despre posibile victime sau distrugerile cauzate de racheta defectă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anterior, serviciile de informații militare britanice au declarat că Moscova a fost forțată să folosească obuze vechi neadecvate scopului militar din cauza lipsei severe de muniție.

Ministerul Regatului Unit al Apărării a declarat că Moscova recunoaște că una dintre vulnerabilitățile sale cheie este fabricarea de arme.

De altfel, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a ordonat marţi Corporaţiei de Armament de Rachete Tactice să-şi dubleze producţia de rachete de înaltă precizie.

Rachetele tactice „sunt o sarcină foarte serioasă”, a subliniat el, adăugând că, pentru fabricarea lor, compania are resursele necesare, cum ar fi specialişti de înaltă calificare şi capacităţi de producţie.

Prin urmare, a arătat ministrul, „sarcina este dificilă, dar realizabilă”.

Ucraina consideră că faptul că Rusia şi-a redus ritmul atacurilor aeriene, de la două săptămâni la o lună sau mai mult, se datorează tocmai lipsei de rachete din arsenalul său.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri