Şase militari ruși au murit într-un incendiu care a cuprins un buncăr de lângă granița cu Ucraina

Data publicării:
O maşină de pompieri intervine la un incendiu produs în depozitul din localitatea Krasnoyarsk, din Rusia, pe
Şase militari ruşi au murit în incendiul care a curprins un buncăr de lângă graniţa cu Ucraina. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Profimedia Images

Şase militari ruşi au murit într-un incendiu dintr-un buncăr din regiunea Kursk, aflată lângă frontiera cu Ucraina, a anunţat Ministerul Apărării rus, care a spus că motivul ţine de o "încălcare gravă" a normelor de siguranţă, informează Agerpres.

Focul a izbucnit în apropierea satului Ulanok, aflat la mai puţin de 10 kilometri de frontiera nord-estică a Ucrainei cu Rusia.

Ministerul Apărării rus a declarat că incendiul a fost rezultatul unei "încălcări grave" a normelor de siguranţă, fără a oferi însă alte detalii, potrivit agenţiei RIA Novosti.

"Pe 20 februarie a existat o încălcare gravă regulilor de siguranţă de către militari din Districtul militar Vest staţionaţi în regiunea Kursk, atunci când materiale combustibile şi lichid inflamabil s-au aprins într-un buncăr. Focul a cuprins rapid buncărul şi şase militari au murit", a explicat ministerul rus al apărării.

În buncăr s-ar fi aflat şapte militari la momentul izbucnirii incendiului, dintre care numai unul a supravieţuit, au anunţat serviciile de urgenţă ruse.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri