Miting al susținătorilor lui Donald Trump anunțat pentru sâmbătă la Washington. Președintele spune că ar vrea să participe și el

Data publicării:
Donald Trump, declarație de presă vineri, 13 noiembrie
Donald Trump, declarație de presă vineri, 13 noiembrie Foto: captură video

Preşedintele Donald Trump, aflat la final de mandat, dar care nu şi-a recunoscut încă înfrângerea în faţa rivalului său, Joe Biden, a afirmat vineri că intenţionează să meargă la o adunare a simpatizanților săi, anunțată pentru sâmbătă, la Washington, la care aceştia vor să-şi exprime susţinerea faţă de el, relatează AFP, preluată de Agerpres.

„Mă mișcă să văd toată această enormă susţinere, în special aceste adunări spontane care înfloresc în toată ţara, dintre care una de amploare, sâmbătă, în D.C. Aş putea chiar să încerc să trec să zic bună ziua”, a postat Trump pe Twitter. „Alegerile au fost trucate”, a repetat el cu acest prilej, iar Twitter i-a marcat din nou mesajul ca fiind îndoielnic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Donald Trump, aproape absent din viaţa publică după alegerile prezidenţiale, a ieșit vineri din umbră pentru prima dată de la anunţul victoriei lui Joe Biden. Preşedintele republican, care refuză să răspundă întrebărilor presei de zece zile, avea programată la ora locală 16.00 (21.00 GMT) o declarație în grădina Casei Albe privind operaţiunea "Warp Speed", care coordonează strategia de vaccinare a guvernului împotriva coronavirusului.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri