O femeie, arestată pentru că i-a trimis unui bărbat peste 65.000 de mesaje, i-a spart casa și a făcut o baie în cada lui

Data publicării:
jaqueline ades

O femeie din Arizona, SUA, a fost arestată și acuzată că l-a urmărit și hărțuit pe un bărbat pe care îl cunoscuse online. Jacqueline Ades i-a trimis acestuia peste 65.000 de mesaje, în decursul a câteva luni, uneori peste 500 de mesaje într-o singură zi, și i-a spart casa, scrie ABC News.

Cei doi se cunoscuseră pe un site de dating și au ieșit la o întâlnire, în 2017. După prima întâlnire, femeia a început să îl hărțuiască zilnic pe bărbat cu sute de mesaje. Anul trecut, când bărbatul era plecat din țară, el a văzut pe imaginile filmate de camerele de supraveghere de acasă că Ades intrase în locuința lui, așa că a sunat la poliție.

„Când au ajuns la locuința acestuia, polițiștii au găsit-o pe Ades în cadă, făcând baie”, a declarat poliția din Arizona, într-un comunicat.

La perchezițiile efectuate în mașina tinerei de 31 de ani, polițiștii au găsit un cuțit de măcelărie, pe bancheta din față a autoturismului. Femeia a fost arestată și acuzată de intrare prin efracție în casa bărbatului.

Ea îi trimisese inclusiv mesaje de amenințare acestuia, în care îl avertiza că „ceva rău s-ar putea întâmpla” sau că „ar vrea să îi poarte organele și să facă baie în sângele lui”.

„Să nu încerci vreodată să mă părăsești. O să te ucid. Nu vreau să fiu o criminală”, i-a scris Ades într-un alt mesaj.

Inițial, ea le-a spus polițiștilor că este soția celui pe care îl hărțuia, însă ulterior și-a recunoscut faptele, dar a afirmat că nu intenționa să îi facă rău bărbatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri